Анчелоти предрече "избухване" на Мбапе за Реал Мадрид, но потвърди най-лошото за Белингам


Анчелоти предрече "избухване" на Мбапе за Реал Мадрид, но потвърди най-лошото за Белингам
Снимка: Getty Images

3215 0

Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, изрази увереност, че тимът му ще има успешна неделя (25 август), когато се изправи срещу новака Валядолид в първия си домакински мач, насрочен за 18:00 часа българско време.

Италианският наставник подчерта значението на доброто представяне пред собствените фенове и също така отбеляза с нетърпение очаквания дебют на Килиан Мбапе пред феновете на "лос бланкос".

Карло Анчелоти е уверен

Още: "Невъзможният ъгъл": Попадението на легенда на Реал Мадрид, шокирало цял свят (ВИДЕО)

"Тази неделя ще бъде много хубава за Килиан Мбапе, защото той ще играе за първи път на “Сантиаго Бернабеу” пред нашите фенове и те ще могат да му се насладят. Винаги е много важно да играем на нашия стадион, а не ни се е случвало от доста време. Искаме да се върнем там и да покажем добро лице, да спечелим мача и да имаме един щастлив ден. Графикът? Играем, когато ни кажат да играем, но трябва да се съобразяваме с играчите и тяхното здраве", каза Карлето.

"Джуд Белингам получи удар и в момента се преценява състоянието му. Говорих с Родриго и той отрече да е казвал нещо от това, което се появи в пресата, това съобщение, което сякаш бе изпратено от него. Той е щастлив тук и се справя много добре. Нов централен защитник? Трансферният пазар за нас приключи", добави още специалистът.

Малко след пресконференцията на Анчелоти пък италианският журналист Фабрицио Романо потвърди за травмата на Белингам и заяви, че Реал Мадрид ще го очаква след края на паузата за национални отбори.

Легендарен английски футболист посочи като грешка трансфера на Кейн в Байерн, каза кой друг клуб е трябвало да избере

Лунин вече смята как ще напусне Реал Мадрид като свободен агент

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички