Барса използва финала за офанзивата по трансфера на Погба


Барса използва финала за офанзивата по трансфера на Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1554 0

Ръководството на Барселона ще използва дните преди финала в Шампионска лига срещу Ювентус за финалната си офанзива по трансфера на Пол Погба на "Камп Ноу".

Както е известно, двата отбора се изправят за пръв път един срещу друг във финалната среща, която ще се проведе на Олимпийския стадион в Берлин на 6-и юни.

Преди срещата обаче в Испания тръбят, че Хосеп Мария Бартомеу ще води сериозни разговори с Бепе Марота относно бъдещия трансфер на Пол Погба в Барселона.

Каталунците нямат право да го привлекат през това лято, като идеята им е той да остане на "Ювентус Арена" и през следващия сезона, присъединявайки се към Меси и компания през лятото на 2016 година.

Бартомеу засега е предложил 80 милиона евро за халфа - оферта, върху която торинци още умуват. Причината е, че Погба все още не е стигнал пика в развитието си и ръководството е убедено, че след силен следващ сезон и предстоящото Евро 2016 (на което Франция е домакин), цената му може да надхвърли границата от 100 милиона евро.

Въпреки това в Барселона са уверени, че ще успеят да спазарят Погба и да го вземат от лятото на 2016, когато ще има и гарантирано място в титулярния състав.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Пол Погба беше с решаващ принос за класирането на Ювентус за финала в Берлин. След двумесечно отсъствие той записа едва втория си мач срещу Реал Мадрид, но даде асистенция на Алваро Мората за изравнителния гол на "Бернабеу" снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички