Барса се разходи за 2:2 с Ла Коруня преди да вдигне титлата (СНИМКА)


Барса се разходи за 2:2 с Ла Коруня преди да вдигне титлата (СНИМКА)

1228 0

Без да си дава много зор Барселона направи 2:2 с "Ла Коруня" на "Ноу Камп" в мач от последния 38-и кръг на Примера дивисион.

В последния шампионатен мач на Шави, Барса откри резултата още в петата минута чрез Лионел Меси. Аржентинецът получи подаване от Рафиня и глава откри резултата. Малко по-късно попадение на аржентинеца беше отменено заради спорна засада.

Преди да измине един час игра Меси реализира второто си попадение, вкарвайки на празна врата след пас на Неймар.

Последваха силни минути за Ла Коруня, който намали след гол на Перес, а после Медунянин тресна гредата, за да се стигне и до изравнителния гол на Саломао.

До края първенецът в Ла Лига доиграваше спокойно, след като още в предишния кръг си подпечата титлата, пък и Ла Коруня се нуждаеше отчаяно от 1 точка, с която активът на тима стана 35 точки и се спаси от изпадане заради по-добрата си голова разлика. Барса приключи кампанията с 94 точки на върха и се отдаде на празнуване след последния съдийски сигнал.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички