Барселона бил готов да приеме 100 милиона за голямата си звезда през този сезон, но играчът отказал


Барселона бил готов да приеме 100 милиона за голямата си звезда през този сезон, но играчът отказал
Снимка: GettyImages

3576 0

Барселона започна перфектно сезона в Ла Лига, печелейки всичките си четири двубоя до момента. Един от най-добре представящите се до момента за каталуците е Рафиня, който пасна идеално в състава на новия старши треньор Ханзи Флик.

Рафиня

Футболистът обаче е можело да се озове в друг клуб през лятото, като според „Sport” Ал Хилал е изпратил впечатляваща оферта за него, но той е отхвърлил предложението.

Зашеметяваща сума

Според таблоида саудитският отбор е предложил на Барса 100 млн. евро с различни бонуси за 27-годишния играч и испанският гранд е имал готовност да приеме сумата. Отделно Рафиня е щял да получава 25 млн. евро на година, но играчът веднага е отказал подобен трансфер.

Споменава се също, че още преди началото на Копа Америка той е заявил на Деко ясното си желание да остане на „Камп Ноу“.

Още: Барселона е на крака: Младият голям лидер Гави се завръща

В страхотна форма

Бразилското крило започна сезона по невероятен начин и до момента той има три гола и три асистенции на сметката си. Много пъти през последната година и половина той беше свързван с трансфер, но при новия треньор Ханзи Флик Рафиня сякаш най-сетне започна да реализира пълния си потенциал и от клуба му могат да бъдат доволни, че това лято той не се изкуши от баснословните пари в Саудитска Арабия.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

2000 работници работят по "Камп Ноу", за да се върне Барселона до края на 2024 година

Изненада: Барселона привлече наглед анонимен нападател

Барселона с интересно решение: Предлага нов договор на един от най-критикуваните си играчи

Барселона смяташе да ги гони, но Ханзи Флик ги хареса: Кои са тримата играчи, които тотално промениха намеренията на каталунците?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички