Барселона едва се измъкна на "Ла Росаледа"


Барселона едва се измъкна на "Ла Росаледа"

916 0

Барселона записа един от слабите си мачове през сезона днес на стадион "Ла Росаледа", но все пак се добра до ценна победа с 2:1 над Малага в ранен мач от 21-ия кръг на Примера дивисион.

Двубоят не предполагаше такава интрига, след като още във 2' се стигна до попадение във вратата на домакините. Луис Суарес успя да пробие през защита на Малага и преодоля с удар вратаря Карлос Камени. От голлинията Мунир засече и вкара за 1:0.

Малага обаче овладя играта през следващите минути и играчите на домакините се отчетоха с куп пропуски преди в 32' Хуанпи да изравни резултата. Луис Енрике беше видимо недоволен от слабите 45 минути на своите, които с голяма доза късмет задържаха равенството.

След почивката Лионел Меси гарантира успеха на своите. В 52' Адриано Корея центрира отлично в наказателното поле, където аржентинският ас на Барселона беше оставен непокрит и с брилянтна странична ножица донесе 3-те точки на своите.

До края на срещата Малага имаше няколко шанса да стигне до точката, но опитите на "бланкиблаус" не се увенчаха с успех - 1:2.

С победата Барселона се изкачи временно на първо място в шампионата с актив от 48 точки - 1 повече от Атлетико (Мадрид). Малага към момента остава на 12-о място.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички