Барселона гази с резервите за Купата (ВИДЕО)


Барселона гази с резервите за Купата (ВИДЕО)

1430 0

Барселона продължава да се забавлява и се класира без проблеми за 1/8-финалите за Купата на Краля, след като отнесе третодивизионния Вияновенсе с 6:1 на „Камп Ноу“.

Преди месец двата тима завършиха 0:0, но сега каталунците нямаха проблеми, като постигнаха поредната си убедителна победа, макар и без звездите си Суарес и Неймар, които останаха на пейката, а Меси изобщо не бе в групата.

Още в 4-ата минута Дани Алвес откри, след като стреля силно отдалеч, а вратарят на гостите не успя да избие и отклони топката в собствената си врата. Пак той се оказа виновен за втория гол, дело на Сандро в 21-ата минута, когато му подари топката и младокът реализира.

Малко по-късно обаче, гостите върнаха едно попадение, след като Хуанфран отбеляза със силен шут. Веднага след това Сандро вкара втория си гол в двубоя, а след паузата последваха още 3 попадения.

Мунир отбеляза с глава скоро след подновяването на играта, а в средата на полувремето Сандро оформи хеттрика си, след като топката не бе изчистена добре. Той се отчете и с асистенция към Мунир за крайното 6:1 в 76-ата минута.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички