Барселона и Атлетико Мадрид се вкопчват в трансферна битка за един и същ футболист


Барселона и Атлетико Мадрид се вкопчват в трансферна битка за един и същ футболист
Снимка: GettyImages

2643 0

Н'Голо Канте вече от година не се подвизава по терените на Европа, но през това лято той отново напомни с каква класа разполага на Евро 2024. Въпреки по-напредналата си възраст, дефанзивният халф беше неизменен титуляр за състава на Дидие Дешан и беше един от най-силно представилите се с екипа на Франция.

Н'Голо Канте

Това със сигурност не остана незабелязано и започна да се спекулира за евентуално негово завръщане на Стария континент. Преди седмици се заговори за интерес към 33-годишния полузащитник от страна на Уест Хям, но сега се съобщава и за включване в трансферната битка за него на отбори като Атлетико Мадрид и Барселона.

Испанските грандове се насочват към Канте

Барселона и Атлетико Мадрид

Вчера (14.08) „Diario Sport” излезе с информация, че Барселона може да се насочи към Канте в опит да подсили своята халфова линия.

Още: Барселона без Дани Олмо за гостуването на Валенсия в Ла Лига

Атлетико Мадрид пък беше на прага да подпише с Конър Галахър, но неочакван проблем в преговорите с Челси почти сигурно означава, че англичанинът няма да е новият халф на „дюшекчиите“.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Така отборът на Диего Симеоне е в търсене на нов играч за този пост и от „Relevo” съобщават, че от Атлетико са се насочили към Канте. От медията допълват, че и самият играч няма нищо против да премине при тях, стига те да успеят да се разберат за трансферната сума с настоящия му клуб Ал Итихад.

Позицията на Ал Итихад

Независимо от големия интерес към Н'Голо Канте, от Ал Итихад нямат никакво желание да продават една от големите си звезди.

Договорът на французина с отбора от Саудитска Арабия е за още 2 години и няма индикации, че неговият клуб е готов да преговаря за продажба на футболиста.

Още: Удар за Барселона: Резервният вариант на Нико Уилямс не иска при тях, а в ПСЖ

Денят, в който Ханзи Флик унищожи Барселона в една от най-тежките нощи за каталунците (ВИДЕО)

Барселона тотално отряза Ансу Фати, но има 4 опции, за да възроди кариерата си

Играчи на Барселона се оплаквали пред Шави от Левандовски - обявиха защо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички