Барселона ядоса резервата на Тер Стеген заради липса на уважение


Барселона ядоса резервата на Тер Стеген заради липса на уважение
Снимка: Getty Images

574 0

Още веднъж сериозен проблем с контузия принуждава Барселона да преосмисли плановете си за предстоящия сезон, като се очаква Марк-Андре тер Стеген да отсъства до края на сезона. Всички опции са на масата по отношение на това какъв ход ще предприемат.

 Барселона успя да ядоса и резервата на Тер Стеген

Вече се появи информация, че Ханзи Флик и спортният директор Деко са решили да вземат нов вратар, макар че не е ясно кой. Diario AS казва, че каралунците ще обсъдят дали да подпишат с по-опитен вратар, който да се конкурира с Инаки Пеня и някой, който евентуално да се конкурира с 32-годишния тер Стеген, или някой, който просто да ги задържи до следващия сезон. Смята се, че една от дългосрочните опции е 18-годишният американски вратар Диего Кохен, но той не само е аут през следващия месец, но се смята, че възможността ще се появи твърде рано за него.

Още: Барселона търси нов вратар, но не той може да е първа опция

Последното вероятно ще означава по-опитен вариант като Клаудио Браво или Кейлор Навас, които в момента са без клубове. Също така беше казано, че новото подписване не означава непременно поставяне на пейката на Пена и това може да е намигване към резервния играч. Същият източник съобщава, че той е бил раздразнен от броя на имената, които са били свързвани с клуба, смятайки, че това е липса на уважение както към него, така и към тер Стеген.

Междувременно MD казва, че Флик и Деко ще се срещнат днес, за да обсъдят възможностите си и главно дали да изчакат до януари, за да направят ход, или да привлекат вратар възможно най-бързо – в този случай свободен агент. Барселона ще има 80% от заплатата на Тер Стеген, която да похарчи за спешна смяна, която според съобщенията възлиза на около 7 милиона евро.

Още: Тебас иронизира Барселона: Благодаря на Господ, че не подписаха с още играчи

Бивш вратар на Реал Мадрид е фаворит за заместник на Тер Стеген, в Барселона имат 2 опасения

Нито капка късмет: Барселона обяви какво се е случило с Тер Стеген

Легенда на Реал, Лорис Кариус и изгонен от Лудогорец варианти за Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички