Барселона на Флик няма спирка - 7 от 7 в Ла Лига, кадър на Реал Мадрид пожали каталунците


Барселона на Флик няма спирка - 7 от 7 в Ла Лига, кадър на Реал Мадрид пожали каталунците
Снимка: GettyImages

1658 0

Барселона няма спирка в испанската Ла Лига. Макар и трудно в сряда вечер каталунците успяха да сломят съпротивата на Хетафе и спечелиха с 1:0 на "Монджуик", с което продължават перфектния си старт в шампионата. 

Ханзи Флик се превръща в едва 3-тия треньор в историята на тима, който започва със 7 успеха кариерата си в клуба, като преди него това са сторили Херардо Мартино и Ернесто Валверде. Флик обаче е първият, който го прави без Лионел Меси в отбора. 

За разлика от последните мачове на тима, този триумф дойде доста по-трудно. Барселона имаше трудности с разбиването на ниския блок на Хетафе, но голът на Левандовски в 19' до голяма степен успокои тима, който сравнително лесно задържа аванса си до края. 

Интересно беше в самия край на срещата, когато юношата на Реал Мадрид Борха Майорал можеше да донесе точката на своя тим, но се размина с перфектен пас в наказателното поле на 5 метра от вратата, Той успя да засече топката, но по начин, по който не отива на нападател в Ла Лига, пращайки топката почти в тъч преди да бъде догонена от вратаря Иняки Пеня. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички