Барселона се договори със заместника на Бускетс, обявяват сделката до дни


Барселона се договори със заместника на Бускетс, обявяват сделката до дни
Снимка: Getty Images

3188 0

Барселона се доближава до сделката за играча, който се очаква да замени Серхио Бускетс. Това е Ориол Ромеу, който е част от състава на Жирона.  Според Sport, каталунците са договорили личните си условия с 31-годишния футболист и са близо до разбирателство и с клуба.

Часове делят Барса от подпис със заместника на Бускетс

Говори се, че освобождаващата му клауза е между 5-10 милиона евро. Като се има предвид, че има преговори с Жирона, се очаква сумата да бъде под 10 милиона евро, въпреки че без съмнение Барселона също ще иска изгодни условия за плащане.

По-рано през седмицата беше съобщено, че Барселона се надява да сключи сделка за Ромеу, а Sport продължава да казва, че се очаква окончателните подробности по сделката да бъдат уточнени в следващите часове.

Ромеу се наслади на отличен сезон в Жирона миналата година и бе в  основата на един успешен сезон. Той категорично убеди, че може да бъде полезен на Барселона този сезон. Без съмнение от "Камп Ноу" биха предпочели да бъде дългосрочен вариант, но Ромеу има смисъл както от гледна точка на форма, така и от финансова гледна точка. Наскоро Барса се провали с привличането на топ таланта Арда Гюлер, който избра Реал Мадрид. А от "Камп Ноу" обвиниха турския играч, че ги е използвал, за да измъкне повече пари от мадридчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички