"BBC" се развихри в пълния си блясък срещу Спортинг Хихон


"BBC" се развихри в пълния си блясък срещу Спортинг Хихон
Снимка: Getty Images/Guliver

1329 0

Реал Мадрид записа втора поредна голяма победа под ръководството на Зинедин Зидан. "Белия балет" разби с 5:1 Спортинг Хихон, след като вкара 5 попадения само в рамките на първото полувреме.

Головото шоу почна в 7', когато при центриране от корнер на Тони Кроос Бейл успя да засече отлично с глава и даде преднина на домакините.

Само две минути по-късно дойде време за първото попадение на Кристиано Роналдо под ръководството на Зидан. Той се възползва от пас на Бензема в наказателното поле и безпроблемно реализира за 2:0.

В 12' всичко в мача беше решено, след като Бейл направи страхотен пробив и центрира в наказателното поле, където Бензема с невероятна задна ножица реализира за 3:0.

До 18' резултатът вече беше 4:0, след като центриране на Дани Карвахал беше материализирано от Кристиано Роналдо. Последното попадение в полза на "белите" реализира Бензема 4 минути преди края на полувремето.

През втората част домакините свалиха драстично темпото, а гостите успяха да вкарат чрез Лопес в 62'.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Реал Мадрид остава в подножието на върха, след като има актив от 43 точки - 1 по-малко от Атлетико МАдрид, който обаче е с мач по-малко. Барселона е на 3-о място с 42 точки и 2 мача по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички