Без да напише и дума, само със СНИМКИ: Родриго от Реал Мадрид се оплака, че е недооценен


Без да напише и дума, само със СНИМКИ: Родриго от Реал Мадрид се оплака, че е недооценен
Снимка: Getty Images

1542 0

Реал Мадрид със седем футболисти (като броим Мбапе), е отборът с най-много представители в списъка на 30-те номинирани за "Златната топка". Кроос, Винисиус, Белингам, Феде Валверде, Карвахал, Рюдигер и самият Килиан ще се борят за най-добър футболист на годината след прекрасна година с белия клуб -  шампион на лигата и Шампионска лига, включително Суперкупите.

Има обаче едно име, което липсва. Това на Родриго, а бразилецът ясно показа, че отново се чувства недооценен. Часове след като списъкът беше официален, бразилецът отговори на отсъствието си. Той го направи чрез стори в профила си в Instagram и не беше необходимо да пише нито дума.

Когато снимките говорят достатъчно

Той публикува колаж с шест снимки, които помнят неговата част от годината като главния герой и две емотикони, които говорят сами за себе си: това на смеха и това на изненадата.

Родриго излиза целувайки Шампионска лига, в която отново имаше ключово действие, оставяйки своя отпечатък например на "Етихад". Там той вкара гол на Реал Мадрид (снимка също е приложена) в мач, който Де Бройне по-късно изравни.

Освен това бразилецът припомня със снимки, че е бил ключов в първия мач срещу отбора на Гуардиола, отбелязвайки гол, както и в първия полуфинален мач срещу Байерн. За това той го придружава с изображението на дузпата, която изпълниха в Мюнхен и Винисиус реализира. Другите две моментни снимки са с титлата в Лигата и със Суперкупата на Испания, които завършват една незабравима година.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички