Бивш играч и директор очаква много напускания в Реал Мадрид следващото лято


Бивш играч и директор очаква много напускания в Реал Мадрид следващото лято
Снимка: Getty Images

1578 0

Легендата на Реал Мадрид Предраг Миятович прогнозира големи изходящи трансфери следващото лято, след като две лета не е имало подобни на "Сантяго Бернабеу". Този трансферен прозорец видя Ендрик Фелипе да пристига за 40-60 милиона евро, а Килиан Мбапе пристига безплатно, но със значителни разходи по отношение на заплатата.

Имаше информации, че Родриго може да напусне клуба, но бразилецът беше категоричен, че няма да отиде никъде, въпреки пристигането на Ендрик и Мбапе. Миятович, който по едно време беше спортен директор и при Флорентино Перес, обясни, че пренатрупването на звезди може да доведе до продажба.

В очакване на големи изходящи трансфери в Реал Мадрид

Още: Заради Килиан Мбапе: Реал Мадрид надува цените на билетите до небесата

"Знаейки малко за това как Реал Мадрид управлява през тези години, с много добри продажби, не изключвам да видя нещо подобно", каза Миятович пред Cadena SER.

"Не казвам, че със сигурност ще се случи. Зависи и от самия футболист. Ако играч не се чувства комфортно, не е щастлив и вътрешно поиска да напусне по някакъв начин, Мадрид няма нищо против. Следващата година със сигурност ще има големи продажби, няколко, или поне е много вероятно да има", допълни той.

Със сигурност предната линия, дефинирана от Винисиус Жуниор и Килиан Мбапе, има голяма конкуренция. Арда Гюлер, Браим Диас, Родриго и Ендрик се състезават за еднакви минути, да не говорим за Джуд Белингам. Той може да бъде избутан обратно в халфовата линия, но ако случаят е такъв, някой от Едуардо Камавинга или Орелиен Чуамени може да се разочарова от липсата на титулярна роля, особено първият.

Още: След триумфа за Суперкупата: Джуд Белингам с изненадващо разкритие за Ендрик

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Междувременно думите на Миятович идват, след като Винисиус е разбрал за оферта, която ще го накара да спечели над 1 милиард евро от Саудитска Арабия. Изглежда малко вероятно той да напусне, но Реал Мадрид ще бъде принуден да преговаря за нов договор с него следващото лято, а офертата на Саудитска Арабия вероятно все още ще бъде на масата.

Още: Лука Модрич и Карло Анчелоти царуват в славната история на Реал Мадрид

Килиан Мбапе с голяма заявка след мечтания старт за Реал Мадрид

Реал Мадрид - Аталанта по ТВ: Кога и къде да гледаме финала за Суперкупата на Европа НА ЖИВО - Мбапе дебютира?

Финалът за Суперкупата на Европа е предначертан: Защо Реал Мадрид ще бие Аталанта?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички