Флик след разгрома над Севиля: Усетих мравки по кожата си


Флик след разгрома над Севиля: Усетих мравки по кожата си
Снимка: GettyImages

1079 0

Треньорът на Барселона - Ханс-Дитер Флик, коментира разгромната победа на своя тим над Севиля. В мач от кръга в Ла Лига каталунците се наложиха с 5:1 над един от традиционно силните отбори в шампионата.

"Важни са не само големите мачове, всички са важни. Днешният мач също беше важен. Радваме се, че се представихме така. Много ме доволни от резултата и завръщането на Гави, той игра добре. Беше много хубава атмосфера, усетих мравки по кожата си", каза германецът след успеха.

Той е доволен от завръщането на Гави в игра

"Да бъде на пейката и да играе беше цел за Гави. Той мечтаеше за това и изпълни тази своя мечта. Следващият мач ще бъде дуем между Левандовски и Кейн? Това е дуел между Байерн и Барселона. Отборите са важните. Доволен съм от играта на Левандовски тази вечер. Ще отпразнуваме победата и утре ще започнем да се готвим за Байерн.

Още: Феновете треперят: Флик хвърля вратар, пазил при позорна загуба, срещу Байерн

Играчите са готови, ще бъдат готови. Нашата цел е да подготвим отбора за Байерн, за Хетафе. И ние ще го направим. Винаги се опитваме да дадем максимума. Играчите са уверени в нашата игра и имаме нужното ниво на умения. Радваме се да видим завръщането на Гави, Олмо, Фермин, през следващите месеци всички ще бъдат на наше разположение", каза още Флик, цитиран от "AS". А ето какво притеснява феновете преди мача с Байерн. 

337 дни по-късно: Хазни Флик зарадва феновете на Барселона - Гави се завръща

Потвърдено: Сензацията на Испания подписва с Барселона за 5 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички