Голямата вечер за атакуващото трио на Реал Мадрид


Голямата вечер за атакуващото трио на Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

1413 0

Реал Мадрид ще се изправи срещу Байерн Мюнхен на стадион "Алианц Арена" утре (12.04) в мач от 1/4-финалите на Шампионска лига.

При последната среща на този стадион между двата тима "белия балет" спечели с 4:0 и продължи напред в турнира.

Това се случи през 2013, когато атакуващото трио на "кралския клуб" се оформяше от Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Гарет Бейл, които със сигурност и утре ще водят атаката на тима.

Няма съмнение, че това е едно от триотата в света на футбола с най-добро разбирателство по между си... но не сега. Определено ВВС не е в най-добрата си форма, като това се видя и в дербито с Атлетико Мадрид, където и тримата бяха под нивото си, а за най-голям провал в мача бе определен ирландеца, който не впечатли с нито едно отиграване.

Зинедин Зидан няма проблеми с контузени играчи в предни позиции, като със сигурност утре ВВС ще води атаката и ще търси позитивен резултат срещу немския гранд. За треньора на Реал обаче проблем ще бъде защитата, където с контузии са Пепе и Рафаел Варан.

 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички