Голяма изненада: Винисиус назова отбора, за който ще обърне гръб на Реал Мадрид


Голяма изненада: Винисиус назова отбора, за който ще обърне гръб на Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

1622 0

Винисиус е смятан за един от най-добрите футболисти в света, а в разговор с журналисти той разкри, че би искал да завърши кариерата си в Реал Мадрид, но че не може да откаже оферта от бразилския Фламенго.

Признанието на Винисиус изненада

Бразилецът разкри, че има "слабо място", а именно Фламенго, на който не може да му откаже, ако го извикат да облече фланелката му.

Още: Той избра Реал заради Моуриньо. Жозе го направи на пух и прах, обяви го за страхливец и намеси Зидан

Винисиус би напуснал Реал Мадрид за Фламенго

"Мисля, че мога да прекарам цялата си кариера в Реал Мадрид, но любимият ми клуб е Фламенго. Влюбих се в Мадрид и всичко в отбора е страхотно, но ако се появи опцията да играя във Фламенго, тогава вероятно ще го направя", категорично бе бразилското крило в медийната си изява.

Кариерата на Винисиус тръгва именно от Фламенго през 2017 година. Само един сезон по-късно той преминава на "Сантяго Бернабеу" за сумата от 45 милиона евро и днес се е превърнал в емблематичен футболист за "лос бланкос".

2024 година може да се окаже много успешна за 24-годишното крило. Той спечели Ла Лига и Шампионска лига с екипа на Реал Мадрид. Сега е напът да грабне и най-ценното индивидуално отличие, а именно - "Златната топка".

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Целият футболен свят ще погледне към "Сантяго Бернабеу" в 22:00 часа (българско време). Разбира се, Вие може да следите сблъсъка Реал Мадрид - Барселона НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG

"L'Équipe": Килиан Мбапе ще спечели войната с ПСЖ, плащат му 55 милиона евро

Безпардонно! Думите, с които Винисиус ядоса цяла Испания (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички