Гюндоган отиде при ас на Реал Мадрид и изля гнева си срещу свои съотборници в Барселона (ВИДЕО)


Гюндоган отиде при ас на Реал Мадрид и изля гнева си срещу свои съотборници в Барселона (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3761 0

Илкай Гюндоган продължава с недоволството си срещу собствените си съотборници в Барселона. След като беше обект на критики за думите си на няколко пъти през миналия сезон, включително срещу Роналд Араухо, сега германският национал отново разкритикува своите. 

Този път обаче той не го направи пред медиите, а пред играч на кръвния враг Реал Мадрид - Арда Гюлер. Това стана непосредствено след края на Ел Класико в САЩ, спечелено от каталунците. 

Какво казва Гюндоган на Гюлер? 

Продължителният разговор е насочен като цяло към начина на игра на Барселона, особено в последните минути на срещата. Ето и част от думите, които германският ас казва на Арда: 

Гюндоган оплю играчите на Барселона пред ас на Реал Мадрид

"Не играят с мозъците си! Ако играеха с акъл... Виж колко топки загубихме в края на мача. Не използват мозъка си", вайка се Гюндоган на играча на Реал, който изглежда се съгласява с него. 

Според някои турски потребители в "X" помагат и с част от превода, като Гюндоган има и доста остри думи за свой съотборник, но не става ясно за кого става въпрос: "Не мисли изобщо. Прави глупави бягания, не знае как да подава". 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Ето и видеото от ситуацията: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички