Хамес иска вън от Реал Мадрид? Тогава защо прави тези неща?


Хамес иска вън от Реал Мадрид? Тогава защо прави тези неща?
Снимка: Getty Images/Guliver

1798 0

Името на Хамес Родригес се появява всеки ден като евентуален напускащ Реал Мадрид. Въпреки това колумбийският национал прави всичко по силите си, за да се върне в топ форма и да си върне доверието на старши-треньора на тима Зинедин Зидан.

След като записа слаб втори сезон за "белия балет" и редовно беше далеч от най-доброто си физическо състояние, сега №10 в тима е тренирал извънредно по време на почивката си след Копа Америка.

Реал Мадрид слага край на манията "галактикос"

В последните две седмици по препоръка на испанския треньор Исмаел Рескалво. Той е поддържал форма с родния си клуб, като редовно е посещавал фитнес център - между 2 и 4 пъти седмично.

Хамес се присъедини към подготовката на Реал Мадрид вчера заедно с Лука Модрич и е показал завидни резултати по време на медицинските прегледи преди да се включи към тренировъчния процес.

Подобни действия направи и Карим Бензема, за когото от "Марка" писаха, че никога не се е появявал за предсезонна подготовка в по-добро състояние.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички