Ясно е бъдещето на Неймар


Ясно е бъдещето на Неймар

888 0

Бразилският ас на Барселона Неймар ще остане в клуба до 2020 година. Това обявиха двете най-реномирани испански медии, които са в близост до ръководните дела на шампионите - Mundo Deportivo и Sport.

Според тях, преговорите между играч и клуб са на финалната права, като бразилецът ще има по-висока заплата и по-високата откупуваща клауза (от 190 на 250 милиона евро). Той ще се превърне във втория най-скъпоплатен играч на "блаугранас" след Лионел Меси. 

"Преговорите вървят добре. Оптимист съм", лаконичен беше Неймар след победата с 6:1 над Селта Виго снощи, но в Испания са категорични, че той остава. Официалното обявяване обаче ще стане след края на настоящия сезон.

Според "Sport", от лагера на Неймар вече са обявили пред представители на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Манчестър Сити и ПСЖ, че офертите им ще бъдат отклонени.

В същото време "Mundo Deportivo" съобщава, че Неймар е закупил къща в близост до тези на Лео Меси и Луис Суарес, което само подчертава намерението му да остане за дълго на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички