Кристиано Роналдо е 77% от Реал Мадрид


Кристиано Роналдо е 77% от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1392 0

Португалският ас на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще изиграе ключова роля за своя клуб в предстоящите полуфинални двубои срещу Манчестър Сити в Шампионска лига.

Статистиката сочи, че голмайстор №1 в историята на "кралския клуб" има участие в 77% от головете на Реал през този сезон в най-комерсиалния клубен турнир.

До момента през сезона той има цели 16 гола и 4 асистенции, с което е взел участие в 20 от 26-те гола на своя тим в турнира. Така той безспорно е най-ключовият играч за "белия балет".

Романсът между Бард Хари и Роналдо във ВИДЕО и СНИМКИ

Проблемът пред него в момента е свързан с контузия в бедрото, която той получи само преди седмица. В Реал са категорични, че той е готов за игра, но със сигурност не е на 100% физически готов след сериозния товар, който понесе през този сезон.

Иначе, ако днес Роналдо се разпише на "Етихад", той ще изравни рекорда от 17 гола в един сезон в Шампионска лига, който лично той постави през сезон 2013/14.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички