Лионел Меси, Кристиано Роналдо и комичната футболна реклама, която едва ли сте гледали (ВИДЕО)


Лионел Меси, Кристиано Роналдо и комичната футболна реклама, която едва ли сте гледали (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6836 0

Мнозина футболни експерти се обединяват около мнението, че "Ел Класико" беше на върха си в началото на 2010 г., като Лионел Меси и Кристиано Роналдо представляваха два от най-големите клуба в световен мащаб.

Добавяйки и факта, че Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо бяха на скамейките в изграждането на супер отбори, то няма как повечето футболни фенове да не се съгласят.

Реклама, която едва ли си спомняте

Това е ера във футбола, която зададе тона за следващото десетилетие и продължава да доминира в социалните медии дори сега, под формата на носталгични закачки между потребители. Нещо обаче, което се струва напълно забравено е една реклама с Меси и Роналдо от 2012 година. Двамата промотират издание на "Ел Класико", като гледайки я сега изглежда доста забавна.

Брандирането и инвестициите в комерсиални кампании се увеличиха бързо през тези около 10 години, като силата на рекламата сега се разбира по-добре и се обмисля по-внимателно от всякога.

Иначе, във въпросната реклама Меси, облечен с екип на Барселона, и Роналдо, с екип на Реал Мадрид, водят комуникация чрез съобщения. Двамата отправят различни закани преди един от най-големите футболни мачове, стараейки се да му придобият още по-голяма популярност. А наскоро един от най-големите фенове на Роналдо го "предаде и смени" с Меси.

Насладете се:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички