Майката на Мбапе за ПСЖ: Килиан винаги им е казвал, че ще отиде в Реал Мадрид


Майката на Мбапе за ПСЖ: Килиан винаги им е казвал, че ще отиде в Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

4906 0

Килиан Мбапе официално е играч на Реал Мадрид: една сага, която започна преди седем години и достигна връхната си точка преди две лета. Тя най-накрая приключи във вторник, когато той беше представен пред пълен "Сантяго Бернабеу".

Плътно до френската звезда бе и неговото семейство, а майка му не успя да сдържи сълзите си. Малко след това даде и специално интервю, като в него бе повдигнат и въпросът дали Килиан Мбапе съжалява, че още преди 2 години не е подписал с мадридчани.

Мбапе винаги е заявявал желанието си пред ПСЖ

МБапе успя да сбъдне мечтата си и да подпише с Реал Мадрид

"Не, той не трябва да съжалява за нищо. Когато си роден в Париж и израснеш в Бонди, е истинска привилегия да играеш на "Парк де Пренс". Килиан никога не е лъгал. Той винаги е казвал на президента, че един ден ще отиде в Реал Мадрид. Но ако не беше Мадрид, никога нямаше да напусна Париж. Беше много, много трудно за Килиан, това е ясно“, каза тя пред "Le Parisien".

Още: Новата ера на Барселона - Реал Мадрид: Кога Ямал и Мбапе ще спорят за първи път?

Беше отбелязано по време на представянето му, че Мбапе е сравнително скромен в изявленията си, с малко използване на думата "аз" и много разговори за това да помогне на Реал Мадрид да продължи да бъде велик.

"Ако пристигнете в клуб като този без смирение, няма да сработи. Кариерата на Килиан нямаше да е същата, ако му липсваше смирение. Той има способността постоянно да се съмнява", допълни Ламари. Вероятният му дебют е след малко повече от месец във финала за Суперкупата на Европа срещу Аталанта на 14 август.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Още: Рекордна заплата, но не само: Реал с историческо решение и "подарък" за Мбапе

Неуспелите 11: Най-големите европейски звезди в историята, които не успяха да достигнат до триумф на Европейски първенства

Ще оперира ли носа си Килиан Мбапе? Реал Мадрид взе важното решение

Разочарование за феновете на Мбапе в САЩ - звездата пропуска турнето там

Джуд Белингам използва три думи, за да приветства Килиан Мбапе в Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички