ММА звезда обеща да пребие Тебас заради часа на Ел Класико


ММА звезда обеща да пребие Тебас заради часа на Ел Класико
Снимка: GettyImages/колаж: Sportlive.bg/Атина Димитрова

360 0

Емблематичното дерби на Ла Лига Ел Класико, което ще се проведе на „Сантяго Бернабеу“ в събота от 22:00 ч., се сблъсква с дългоочаквания двубой на Илия Топурия срещу Макс Холоуей в Дубай. Двубоят на испанеца ще започне в 23:30 часа, точно когато „Класикото“ наближава своя финал, което предизвика недоволството на ММА звездата.

Илия Топурия

Топурия, който е верен фен на Реал Мадрид, изрази недоволството си и заяви пред репортери: „Нека видим дали не съм сбъркал и вместо да поваля Холоуей, трябва да нокаутирам човека, отговорен за поставянето на този мач по същото време и в същия ден като моя двубой.“
Когато един журналист посочи, че Тебас, президентът на Ла Лига, е този, който отговаря за решенията за насрочване на мачовете, Топурия не се сдържа. С палава усмивка шампионът на UFC в категория перо отговори: „Тогава ще отидем за Хавиер Тебас. Той е следващият.“
Translated with DeepL.com (free version)

Какво каза Топурия?

Топурия, който е верен фен на Реал Мадрид, изрази недоволството си и заяви пред репортери, че е готов на саморазправа с боса на испанския футбол. 

"Нека видим дали не съм сбъркал и вместо да поваля Холоуей, трябва да нокаутирам човека, отговорен за поставянето на този мач по същото време и в същия ден като моя двубой", каза шампионът по време на пресконференция. 

Когато един от присъстващите журналисти посочи, че Хавиер Тебас е този, който отговаря за решенията за насрочване на мачовете, Топурия не се сдържа и с палава усмивка каза: "Тогава ще отидем за Хавиер Тебас. Той е следващият". 

Хавиер Тебас пресконференция

Какъв бе отговорът на Тебас?

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Тебас, който не се притеснява от словесни схватки, бързо се включи в социалните мрежи, за да отговори на забележките на Топурия.

"Илия Топурия, не знаех, че съм в плановете ти за нокаут! Предупреждавам те, че е по-трудно да ме нокаутираш, отколкото да насрочиш Ел Класико във времето, което всички искат. Но дай всичко от себе си срещу Макс Холоуей", написа Тебас в "X".

След като стана шампион в UFC, Топурия беше зарадван от Реал Мадрид, като беше поканен да изпълни церемониалния начален удар по време на мача на „Лос Бланкос“ срещу Севиля на „Сантяго Бернабеу“ през февруари. 

Илия Топурия на мач между Реал Мадрид и Севиля

След Ел Класико в събота на хората на Карло Анчелоти им предстоят срещи с Валенсия и Осасуна в Ла Лига, а между двата мача от вътрешното първенство "кралете" се изправят в европейски сблъсък с Милан. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички