На един от желаните в Барса му показаха изхода, каталунците с големи шансове да го вземат


На един от желаните в Барса му показаха изхода, каталунците с големи шансове да го вземат
Снимка: GettyImages

4484 0

Барселона вече откри новия сезон в Ла Лига, надвивайки Валенсия в откриващия кръг, но на някои позиции каталунците все още имат липса на качество. Въпреки впечатляващата сделка за Дани Олмо, испанският гранд има желание да привлече още футболисти за първия състав, а един от исканите е Жоао Кансело.

Жоао Кансело

Десният бек изкара предната кампания под наем в Барса, а през това лято той се завърна в състава на клуба, който държи правата му – Манчестър Сити. Той се завърна към тренировки с шампионите на Англия, но оставането извън групата за изминалия мач с Челси ясно показа какви са намеренията на „гражданите“ спрямо португалеца.

Ще се стигне ли до нов наем

Хосеп Гуардиола и Жоао Кансело

Обтегнатите отношения между Хосеп Гуардиола и Жоао Кансело явно не са се променили, като това беше потвърдено и от липсата на 30-годишния футболист от състава на Сити във вчерашния двубой (18.08).

Това допълнително засили слуховете за трансфер на португалеца, а според испанската медия “Sport” от Барселона все още се надяват да го вземат под наем за още един сезон. Допълва се, че Ханзи Флик също няма нищо против да има на разположение офанзивния бек, стига замесените отбори да успеят да се разберат за сделка.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Все пак се съобщава, че каталунците предпочитат да вземат централен халф, ако нямат финансовите възможности за повече от един трансфер.

Още: В Барселона искат още двама нови, набелязан е бивш играч на Реал, обиждал Меси

В търсене на редовни минути

През миналия сезон Кансело записа общо 42 участия с екипа на Барса, а според „Sport” за португалеца е по-важно отново да играе значима роля в някой отбор, отколкото да не записва никакви минути, въпреки голямата заплата в Манчестър Сити.

В момента в испанския гранд има недостиг на качество по бековете и със сигурност 30-годишният футболист ще получи достатъчно мачове при положение, че той все пак акостира това лято в Испания.

Още: Германски национал иска да избяга от Барселона на всяка цена

Ханзи Флик открои представянето на Ямал и Левандовски след успеха на Барселона

Роберт Левандовски вдъхнови Барселона и донесе първи успех на Ханзи Флик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички