Нищо ново: Барселона се прицели в играч, за когото няма пари да вземе


Нищо ново: Барселона се прицели в играч, за когото няма пари да вземе
Снимка: Getty Images

2926 0

Барселона изпусна Нико Уилямс по всички сметки и сега търси потенциални алтернативи. Първоначално Луис Диас беше сочен за един от фаворитите за ролята на лявото крило, като тази седмица той също беше свързван с Манчестър Сити.

Барселона отново напира за играч, който не може да вземе

Слуховете за споразумение за 70 милиона евро между Сити и Ливърпул за Диас беше прекратено бързо и според съобщенията Барселона е възобновила интереса си към колумбийското крило, според неговия сънародник и журналист Пайпе Сиера. Осъзнавайки финансовото състояние на Барселона, той твърди, че Блауграна гледат да сключат сделка по някакъв начин.

Предишни доклади твърдяха, че Ливърпул ще има нужда от оферта доста над 58 милиона евро, като бюджетът на Барселона се предполага, че е 62 милиона евро, за да пусне Диас. От "Sport" твърдят, че сумата от 70 милиона евро би била достатъчна за привличането на Диас, ако някой предложи такава цена за него, но очевидно това е над техния бюджет.

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот също излезе да спре всякакви слухове, заявявайки, че няма да ходи никъде. Като се има предвид, че в момента Барселона не може да регистрира своето звездно попълнение Дани Олмо, всякакви други големи ходове изглеждат напълно пресилени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички