Пеп към Сити: Извадете 200 милиона и ми доведете Меси!


Пеп към Сити: Извадете 200 милиона и ми доведете Меси!
Снимка: Getty Images/Guliver

991 0

Английските медии продължават със съмнителните "новини" около евентуален трансфер на Лионел Меси в гранд от Висшата лига. След като в понеделник Манчестър Юнайтед щял да използва "Адидас" като коз да привлече аржентинския магьосник, сега Манчестър Сити е на сцената с убийствено предложение за рекорден трансфер.

"Мирър" и испанският "Cope" информират, че Меси дори ще пристигне при Пеп Гуардиола и компания за по-малко от 250 милиона евро - сумата в клаузата му за откупуване.

Тъй като той нямало да подпише нов контракт с Барселона, каталунците ще се съгласят да го дадат и за 120 милиона евро, защото иначе през 2018 година могло да го загубят без пари.

Естествено, връзката между Меси и Ман Сити ще бъде Пеп Гуардиола и бившият директор на Барса Чики Бегиристайн. Иначе "гражданите" са готови да изкушат Меси и с рекордната седмична заплата от 500 хиляди паунда (Роналдо получава 365 хиляди).

Разбира се, подобни новини се появяват при всеки трансферен прозорец, но истината е, че Меси никога не е индикирал, че възнамерява да играе за друг клуб в Европа освен Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички