Поредната суперзвезда, готова да се изкуши от Реал Мадрид - Белингам ще е ключов фактор


Поредната суперзвезда, готова да се изкуши от Реал Мадрид - Белингам ще е ключов фактор
Снимка: GettyImages

6794 0

Реал Мадрид съвсем сериозно се оглежда за нов десен бек, тъй като Дани Карвахал и Лукас Васкес, които подновиха договора си в четвъртък, са съответно на 32 и 33 години. Ясно е, че ще бъде нужен дългосрочен наследник през следващите година или две, а в момента най-добрата цел е Трент Александър-Арнолд от Ливърпул.

Той е все по-изкушен от Реал Мадрид

Представители на английския национал вече са провели разговори с такива на Реал Мадрид, като се твърди, че играчът може да се окаже много привлекателна пазарна възможност за мадрдчани. Договорът му изтича следващото лято и засега всяко споразумение за подновяване изглежда далечна възможност.

Още: Реал Мадрид ще се бори за подписа на английски национал това лято

Според информация на "Independent" Александър-Арнолд не е сигурен за бъдещето си в Ливърпул. Той може да е готов да отложи подновяването, за да види напредъка на клуба при новия мениджър Арне Слот, наследникът на Юрген Клоп. Твърди се, че опцията да се присъедини към Реал Мадрид е "все по-примамлива" за английския национал.

Допълва се, че Джуд Белингам може да бъде използван като фактор, за да "примами" Александър-Арнолд при преминаването му в Реал Мадрид. Двамата са много близки приятели и перспективата да бъдат съотборници в клуба е нещо, което блазни и двамата.

Още: Трент Александър-Арнолд преди финала: Ще е престъпление, ако започнем да се съмняваме сега

"Той е най-добрият реализатор в света": Трент Александър-Арнолд със свирепа защита за Хари Кейн

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички