Потвърдено от Карло Анчелоти: Реал Мадрид е преподписал с важен играч в защита


Потвърдено от Карло Анчелоти: Реал Мадрид е преподписал с важен играч в защита
Снимка: GettyImages

536 0

Карло Анчелоти потвърди подновяването на договора на Ферланд Менди, като многобройни съобщения през последните седмици твърдят, че сделката вече е подписана. Френският ляв бек е ключов играч в отбора след завръщането на наставника в Реал Мадрид, играейки винаги, когато е в състояние.

29-годишният футболист беше свързван с напускане през предходните две години, но ролята му в участието им в Шампионска лига този сезон изглежда е убедила съмняващите се в него. Анчелоти силно подкрепи Менди и потвърди в понеделник, че е подновил договора си.

Той е сред любимците на Анчелоти

"Възхитени сме от него, той поднови договора си и се справя много добре“, коментира Анчелоти. Той беше попитан за предишните му изявления, че Менди е най-добрият дефанзивен ляв бек в света, но италианецът също похвали неговите нападателни качества.

"Нивото му в защита е много високо и той може да бъде с топката, не че му е трудно да играе с топката, но че не искам същото от него като крилото. Мисля, че той може да го направи, ако имахме крило, което играе повече вътре, той можеше да го направи".

Смята се, че Менди ще поднови договора си за още две години; настоящият му договор изтича през 2025 г., но той ще го удължи до 2027 г. Въпреки това се очаква той да има голяма конкуренция за титулярното си място през следващия сезон, като Алфонсо Дейвис ще пристигне свободен от Байерн Мюнхен.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички