Бивш капитан на Реал Мадрид обясни колко е трудно най-големите тайни да не излязат от съблекалнята


Бивш капитан на Реал Мадрид обясни колко е трудно най-големите тайни да не излязат от съблекалнята
Снимка: Getty Images

520 0

Бившият капитан на Реал Мадрид Начо Фернандес разкри, че въпреки интензивното медийно отразяване, обществеността никога не е разбирала за най-големите инциденти. Мениджърът Карло Анчелоти също похвали атмосферата в съблекалнята като "най-добрата, която е имал" многократно.

Сега в Саудитска Арабия Начо остави "лос бланкос" на върха, вдигна титлите в лигата и Шампионска лига като капитан, преди да спечели Евро 2024 с Испания. Това беше едва втората му година като капитан. Начо обясни на Relevo, че рядко е трябвало да се занимава с големи проблеми.

Как се пазят тайните в Реал Мадрид?

Още: Жозе Моуриньо с откровено признание след финала от Европейското: Обвини себе си, че е сбъркал с отношението си към Дани Карвахал

"Реал Мадрид е лесен за управление клуб, удоволствие е да работим с всички хора, които имаме там. Впечатляващо е, клубът, както е добър на терена и в състезанието, така е добър и вътрешно. Всички хора помагат на играчите ежедневно".

"Отношенията ми с клуба винаги са били добри, винаги е имало много лекота. И групата от играчи, която трябваше да водя, беше много лесна. С много добра атмосфера. Те направиха възможно най-лесно да бъдеш капитан", допълни той.

Той също така беше попитан колко трудно е да се предпазят историите от излизане от съблекалнята и влизане в пресата. "Това е трудната част. В крайна сметка в съблекалнята пазим тайни… Ние сме 25 играчи, след това има много хора наоколо, които работят с нас, след това тези, които са малко по-далеч, те също откриват много неща. Ние сме много и това е много голям клуб, всички се познават.”

Още: Официално: Реал Мадрид обяви напускането на Начо Фернандес (ВИДЕО)

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

"Може би звучи като прост коментар, че не искаме да излизаме от съблекалнята. Бихме искали всичко да не излиза наяве, но смятам, че най-важните неща никога не са излизали наяве", коментира Начо.

Това ли е краят? Лидер на Реал Мадрид с 364 мача получи оферта, на която не може да откаже

Удар по Испания преди старта на Европейското първенство - Начо от Реал Мадрид ще спасява положението

Кристиано Роналдо убеждава Начо да се присъедини към Ал Насър

Тони Кроос напуска, но друг ветеран размисли и е пред оставане в Реал Мадрид

Интер иска Начо Фернандес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички