Придобивка на Барселона за 30 млн. евро изригна срещу клуба, след като го изгони след само 7 месеца


Придобивка на Барселона за 30 млн. евро изригна срещу клуба, след като го изгони след само 7 месеца
Снимка: GettyImages

5777 0

Бившият футболист на Барселона Витор Роке, който в момента е под наем в Реал Бетис, се изказа доста остро за каталунците за отношението им към него. Бразилският тийнейджър избра да се премести от Южна Америка в Испания, напускайки Атлетико Паранаензе за 30 милиона евро през януари. Възможностите му на "Камп Ноу" бяха малко и самият нападател остава изумен от това как клубът се отнесе с него.

Ханзи Флик избра да го изгони, след като замени Шави като мениджър през лятото. На Роке бяха дадени само два старта и малко над 300 минути, за да докаже своята стойност през първите си шест месеца, отбелязвайки два гола, но очевидно не правейки достатъчно, за да бъде част от плановете на първия отбор.

Тийнейджърът се състезаваше с някои звездни имена и впечатляващи млади таланти, докато гледаше към титулярно място. Хора като Робърт Левандовски и Ламин Ямал са водещи светлини на "Камп Ноу" и Роке сега смята времето си в клуба за "свършило".

Още: Барселона се разплати с Кике Сетиен, който бе уволнен преди 4 години

Никак не е доволен от отношението на Барселона

"Беше малко трудно за мен. Имах някои възможности, но не по начина, по който си мислех. Главата ми е чиста. Сега съм съсредоточен върху Бетис и благодаря на Бог за възможността отново да нося фланелката на националния отбор. Мислех, че ще бъде различно, както в отношението, така и в начина на игра, и в начина, по който се говори с мен, но всичко е свършено".

"Винаги съм бил на терапия с ментален треньор. Винаги ми е помагал, откакто бях на 16 години, когато и аз минах през някои препятствия. Днес и аз се опитвам да го направя, това ми помогна много да преодолея няколко препятствия. Когато си тръгнах, наистина проговорих. Един от първите пъти... Опитах се да разбера защо се случват много неща, които няма да разказвам тук. В Бетис ме посрещнаха много добре, много съм щастлив, че съм там и имам възможността да играя там".

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Още: Барселона изумява този сезон, и то с най-младия отбор в Ла Лига

385 дни по-късно: Позабравена звезда на Барселона отново се завръща в игра

Барселона упорства, а Реал посяга към звезди от Висшата лига след година

6 букви, едно име - Педри от Барселона каза кой е мечтаният му съотборник

Ламин Ямал за сравненията с Меси: Най-важното е да не обръщаш внимание

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички