Приказката приключи: Барселона на Флик катастрофира мощно и изяде невиждан пердах (ВИДЕО)


Приказката приключи: Барселона на Флик катастрофира мощно и изяде невиждан пердах (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2636 0

Барселона допусна първо поражение под ръководството на Ханзи Флик в Ла Лига. Каталунците бяха разбити като гост срещу Осасуна в мач от осмия кръг на испанския елит с 2:4. След седем поредни победи новият наставник на каталунците - Ханзи Флик, усети вкуса на поражението.

Поражение за Барселона

В 15-ата минута Осасуна можеше да открие резултата, но ударът на Хесус Аресо премина покрай левия страничен стълб. Три минути след това памплонци поведеха. Сарагоса намери Будимир, който от близко разстояние се разписа с глава.

В 28-ата минута домакините вкараха втори гол. Сарагоса бе изведен, напредна и преодоля Иняки Пеня със страхотен финт, след което реализира в опразнената врата.

 

Осем минути след началото на второто полувреме Барселона създаде хубав шанс. Той се откри пред Роберт Левандовски, който обаче бе разколебан от хубава намеса на Серхио Ерера. Секунди след това вратарят на домакините направи сериозна грешка и подари топката на каталунците. Делгадо отправи слаб удар от дистанция, но Ерера не успя да се намеси и Барселона се върна в срещата.

В 63-ата минута Будимир можеше да отбележи второто си попадение в мача. Изстрелът му премина покрай левия страничен стълб. Три минути по-късно Феран Торес нахлу в наказателното поле и отправи удар, който бе спасен от Ерера.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

В 71-ата минута домакините получиха дузпа за нарушение на Серхи Домингес. Зад топката застана Будимир, който реализира хладнокръвно от бялата точка.

Пет минути преди изтичането на редовното време на двубоя Осасуна направи резултата 4:1. Абел Бретонес отправи мощен изстрел от дистанция, с който не остави шансове на Пеня. В 90-ата минута резервата Ламин Ямал вкара страхотен гол с левия крак. Той стреля от границата на пеналтерията и преодоля Ерера с опит в левия ъгъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички