Реал Мадрид иска халф до края на август, двама са кандидатите


Реал Мадрид иска халф до края на август, двама са кандидатите

1818 0

Ръководството на Реал Мадрид ще насочи усилията си до края на трансферния прозорец, за да намери класен халф за селекцията на Рафаел Бенитес.

Испанският треньор се е оплакал от липса на достатъчни опции за ротации в отбора, като е категоричен, че това отново ще се отрази на формата на Тони Кроос. Немският национал беше истинска машина през първите 3/4 от миналия сезон, но заради липсата на негов заместник към края той не се представяше на високото равнище, което показваше.

Бенитес е категоричен, че Реал трябва да привлече полузащитник, за да бъде конкурентоспособен на останалите големи тимове в Испания и Европа.

Поради тази причина клубната управа работи по привличането на един измежду Уилям Карвальо (Спортинг Лисабон) и Лукас Билия (Лацио).

Играчът на лисабонските "лъвове" е фаворит на Бенитес, а Флорентино Перес ще използва добрите си отношения с агента Жорже Мендеш, за да ускори привличането на играча. Трансферната сума, която от Реал предлагат, е около 35 милиона евро.

Билия пък е втори избор, но сделка за неговите услуги ще се осъществи по-трудно. Причината за това е, че Лацио иска нереалните 50 милиона за халфа.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички