Реал Мадрид с изненада: Ако се провали за звезда на Ливърпул, подгонва такава на Юнайтед


Реал Мадрид с изненада: Ако се провали за звезда на Ливърпул, подгонва такава на Юнайтед
Снимка: GettyImages

619 0

Реал Мадрид насочи вниманието си към подписването на звезда на Манчестър Юнайтед, за да подсили една от ключовите си позиции, ако трансферът на звезда на Ливърпул не се осъществи. Мадридчани са считани за може би най-добрият отбор в Европа в момента и са подредени с качество по целия терен, тъй като спечелиха Ла Лига и Шампионска лига миналия сезон.

През лятото нападателят Килиан Мбапе пристигна в Реал, след като най-накрая направи дългоочакваното си преместване в испанската столица, присъединявайки се със свободен трансфер, след като договорът му с Пари Сен Жермен изтече и той подписа петгодишен договор с Карло Анчелоти.

Област от състава на Реал, която изисква внимание в близко бъдеще, е зоната на десния бек, с хора като Дани Карвахал и Лукас Васкес, които Анчелоти в момента може да използва на тази позиция.

Още: Карло Анчелоти: Свикнали сме да играем без Мбапе, той не беше тук миналия сезон

Неочаквана опция пред Реал Мадрид

Въпреки това, Карвахал в момента е на 32, докато Васкес е с година по-възрастен, така че Реал може да се справи с по-млади алтернативи в тази зона на терена. Начело в техния списък е Трент Александър-Арнолд от Ливърпул, който има несигурно бъдеще след края на този сезон, тъй като сделката му на "Анфийлд" изтича през лятото на 2025 г.

Въпреки че Александър-Арнолд все още може да подпише нов договор с мърсисайдци, примамката да играе за Реал със сигурност ще се хареса. Въпреки че английският национал е начело в списъка на Реал, клубът от "Сантяго Бернабеу" има план Б, в случай че трансферът не се осъществи.

Още: Преди лютото дерби на Мадрид: Карло Анчелоти готви изненада и неочакван титуляр за Реал

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

От Реал са си поставили за цел да подпишат защитника на Юнайтед Диого Далот като следващото име в списъка си, към което да се обърнат. Далот се очертава като играч на първи избор под ръководството на Ерик тен Хаг, след като пристигна в Юнайтед през 2018 г. при предишния шеф Жозе Моуриньо, и отбеляза шест гола в 165 мача за клуба от "Олд Трафорд" във всички състезания.

Далот е атрактивна опция за Реал, като се има предвид относителната му младост само на 25 години, свързана с неговите изяви и опит, които е натрупал през това време.

Още: "Имам уверението": Даниел Боримиров получил голямо обещание от Реал Мадрид

СНИМКИ: Легенда на Реал Мадрид посрещна и разведе Боримиров из клубната база

Странният навик на Джуд Белингам в Реал Мадрид, който кара Анчелоти да псува

Нов удар: Почитателите на Атлетико Мадрид готвят същински ад за Винисиус

Реал Мадрид с емоционално "сбогом" за бившия си футболист Рафаел Варан

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички