Роналдо: Уморен съм, но и много щастлив


Роналдо: Уморен съм, но и много щастлив

1218 0

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че е щастлив от класирането на финала и че Атлетико ще бъде техен съперник.

"Щастливи сме, защото се класирахме за финала. 1:0 не е убедителен резултат, но е в наша полза, а това е най-важното. Радвам се, че ще срещнем Атлетико, защото и те са испански отбор. Този мач ще е по-особен и в него няма фаворит", каза Роналдо след елиминирането на Сити.

5 неща, които да очакваме на финала в Шампионска лига

Португалецът беше  до последно беше под въпрос за реванша заради контузията, която го мъчеше в последните две седмици, но все пак излезе титуляр на "Сантяго Бернабеу".

"Пропуснах 15 дни, но хората сякаш забравят колко бързо се възстанових. Сега съм уморен, но и много щастлив", добави голмайсторът на Реал (Мадрид).

"Зидан работи отлично с отбора. Той умее да изслушва футболистите. Винаги сме чувствали подкрепата му. Всички си помагаме един на друг. Надявам се Зидан да остане и през следващия сезон. Възхищавам му се и като треньор, и като човек", подчерта Роналдо.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички