Севиля с изненадващ обрат в "Катедралата" и докосва полуфиналите


Севиля с изненадващ обрат в "Катедралата" и докосва полуфиналите

863 0

Носителят на трофея в Лига Европа Севиля направи много важна крачка към класирането си към полуфиналите в турнира. Андалусците стигнаха до безценен успех с 2:1 срещу Атлетик Билбао, и то на "Сан Мамес", който е един от най-тежките стадиони за гостуване в Испания.

Първото полувреме беше изключително динамично, като и двата отбора не успяха да стигнат до гол, въпреки че имаха отлични шансове да вкарат.

За сметка на това, вторите 45 минути бяха още по-динамични, а още в 48' основният реализатор на баските - Арис Адурис, успя да засече центриране на Икер Муниаин и даде аванс на домакините.

В 56' обаче след подаване на Едер Банега Колоджиеджак успя да изравни резултата, давайки ценно попадение на "рохибланкос" в гостуването на "Катедралата". Попадението дойде след ужасяваща грешка на Муниаин.

Домакините натиснаха в опит да стигнат до победа, която да им даде повече шансове на тима за класиране напред. Това обаче не се осъществи, след като в 83' резервата Висенте Ибора вкара за 2:1 и донесе победата за Севиля.

Така "рохибланкос" успяха да вземат важен аванс преди своя домакински мач и продължават да мечтаят да спечелят трофея за трета поредна година.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички