Шави: Барса е клубът на живота ми, шумотевицата не променя нищо


Шави: Барса е клубът на живота ми, шумотевицата не променя нищо
Снимка: Getty Images

482 0

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, отново коментира слуховете, че ръководството на клуба е решило да го уволни заради негови думи относно финансовата ситуация на "Камп ноу".

Шави увери, че няма да бъде уволняван

Испанският специалист увери, че не предстои той да бъде уволнен и че ако има какво да се каже по темата, то ще излезе от клуба, а не от медиите.

"Клубът ми позволява да работя спокойно и с ентусиазъм, а амбициите ни остават същите. Разбирам цялата шумотевица, но това не променя нищо. Не се интересувам от (тези слухове). Получавам информация (за възможно уволнение), но се интересувам от това да имам доверието на президента и Деко и то остава непроменено.

Слуховете не променят нищо. Разбирам, че медиите трябва да публикуват нещо, но за мен това не променя нищо", каза легендата, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Ще седнем на масата за преговори. Ако трябва да говорим за нещо, ще го направим. Преди три седмици се събрахме тук, за да обявим, че ще продължим сътрудничеството си. Абсолютно нищо не се променя. Ако има промени, ние ще ви информираме за това. Спокоен съм и очаквам с нетърпение утрешния мач.

"Барса е клубът на живота ми"

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Не мога да дам повече информация. Искаме да спечелим, да се състезаваме и да станем втори. Не се съмнявам, че всичко може да се нареди добре. Имам страхотна основа в отбора, хора от Ла Масиа, които засилиха позициите си. Продължавам да работя с ентусиазъм. Барса е клубът на живота ми", завърши Шави. Подобно изказване Шави направи още вчера. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички