Симеоне бе ядосан и на Куртоа след грозните сцени на Атлетико - Реал: Помните ли как го удариха на "Бернабеу"?


Симеоне бе ядосан и на Куртоа след грозните сцени на Атлетико - Реал: Помните ли как го удариха на "Бернабеу"?
Снимка: Getty Images

214 0

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изказа мнението си по случай грозните сцени в дербито срещу Реал Мадрид, когато мачът бе прекъснат заради хвърлени предмети по Тибо Куртоа.

Симеоне осъди държанието на Тибо Куртоа

"Това не беше правилно. Но когато хората са провокирани, те го изразяват по този негативен начин. Трябва да опитваме да успокояваме нещата, да разбираме ситуацията - а не да празнуваме по този провокативен начин и да гледаме към трибуните и да правим жестове. Разбира се, че не е оправдано - но не е оправдано и другото държание, защото така винаги ще сме жертва.

Клубът трябва да вземе правилните решения за хората, които направиха тези инциденти. Не ни трябват такива фенове на трибуните. Но хората реагират на нещо. Не го оправдава, но трябва да има санкции и за тези, които провокират. Ако не те санкционират, позволяват ти да правиш неща.

Това се случи на Куртоа на "Бернабеу", когато беше от нашия отбор. Запалка го удари по главата, когато играеше за Атлетико. Не трябва да се случва. Ако провокираме, може да има реакция - не можем да провокираме, включвам и себе си в това число" - сподели след срещата Чоло.

Вижте повече за мача Атлетико Мадрид - Реал Мадрид и грозните моменти (ВИДЕО).

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички