Симеоне очаква паметна вечер на "Сантяго Бернабеу"


Симеоне очаква паметна вечер на "Сантяго Бернабеу"
Снимка: Getty Images/Guliver

1116 0

Старши-треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне очаква страхотно дерби и паметна сряда вечер на "Сантяго Бернабеу", когато Реал Мадрид посреща "дюшекчиите" в Шампионска лига.

"Предстои ни възхитителен мач. Нощи като тази не се повтарят. Искаме да играем и да изживеем тази нощ", заяви аржентинският наставник по време на пресконференцията.

Симеоне отчете факта, че "белия балет" е изиграл невероятно първо полувреме в срещата на "Висенте Калдерон" и убеден, че въпреки липсите в състава, шампионите на Европа ще излязат със същия ентусиазъм и самочувствие.

"През първото полувреме на "Калдерон" съперникът изигра страхотен мач. Именно това се очаква от най-добрия отбор в света. Да, сега имат някои отсъстващи, но ентусиазмът им продължава да е същият.

При нас няма много променени неща. Имаме идея какво ще се опита да направи противникът и ще се опитаме да накърним играта му.

Имаме прекрасни защитници и проблемът кой от тях ще играе е на треньора. Напрежението е в двата лагера. Системата ни на игра? Може да се промени по време на мача", сподели още Симеоне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички