Суперзвезда на Ливърпул заменя Дани Карвахал - Реал Мадрид ще вади пачките


Суперзвезда на Ливърпул заменя Дани Карвахал - Реал Мадрид ще вади пачките
Снимка: Getty Images

1186 0

Травмата на Дани Карвахал, която ще го извади от игра задълго, отново даде повод на испанските медии да подхванат темата за потенциален трансфер на десния бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд в Реал Мадрид.

Трансфер на Трент в Реал Мадрид?

Още: Лазаретът на Реал Мадрид не спира да се пълни - Милитао и Лунин влязоха в него

Както е известно, договорът на англичанина, който днес (7 октомври) навършва 26 години, изтича след края на този сезон, а в момента все още няма индикации, че той е близо до това да подпише нов контракт.

Според "Sport.es" в Реал обмислят дали да не отправят оферта към Ливърпул за десния бек още през януари, ако дотогава няма развитие по евентуален негов нов контракт с мърсисайдци.

"AS" обаче е на друго мнение. Източникът смята, че Реал няма да се опитва да вземе Арнолд през януари въпреки контузията на Карвахал. Ръководството на “белите” смята да изчака да изтече договора му с Ливърпул, но е готово да се задейства във всеки момент, в който получи информация, че английският клуб започва преговори с играча за нов контракт. Или пък се появи кандидат, който активно започне да ухажва Александър-Арнолд.

Големият план на Флорентино Перес е през следващото лято да привлече Александър-Арнолд и Алфонсо Дейвис като свободни агенти и така клубът да обнови и двамата си крайни бранители с играчи, които са безспорна класа, имат вече богат опит за възрастта си, а освен това могат да бъдат на топ ниво още дълги години.

Реал Мадрид прави нещо, което не се е случвало от 5 години на "Сантяго Бернабеу"

Реал Мадрид преподписа с легенда, на която не може да разчита до следващата есен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички