Таен заговор между Реал Мадрид и Мбапе носи близо 200 млн. евро на нападателя?


Таен заговор между Реал Мадрид и Мбапе носи близо 200 млн. евро на нападателя?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3426 0

Реал Мадрид и най-голямата му трансферна цел - Килиан Мбапе, за влезли в таен заговор срещу ПСЖ. Това информира журналистът на "CBS" Бен Якобс.

Сделка зад гърба на "принцовете"

От него става ясно, че "кралете" убеждават французина да изчака до следващото лято, след което да акостира на "Сантяго Бернабеу" като свободен агент.

Ако той стори това, то след година неговата банкова сметка ще набъбне с изумителните 160 милиона евро, твърди гореспоменатият източник.

Любопитно в случая е, че според информации от френските медии, ръководството на парижани търси долу-горе подобна сума за правата на своята суперзвезда. Ако това е вярно, то мотивите на "лос бланкос" остават неособено ясни.

"В ПСЖ са убедени, че се е състояла секретна предварителна договорка. Вярват, че това е причината Мбапе да не желае изобщо да говори за подновяване на договора си. Клубът е опитал да предложи подобрен контракт със специална клауза, позволяваща му да напусне идното лято", пише Якобс.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Постоянните откази на французина принуждават парижани постепенно да го заличават от лицето на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички