Тони Кроос анонсира, че ще започне работа в академията на Реал Мадрид


Тони Кроос анонсира, че ще започне работа в академията на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5676 0

Легендарният футболист на Реал Мадрид - Тони Кроос, обяви, че ще приключи с играта след края на Евро 2024 в Германия. Той се раздели и с мадридчани с много емоционално съобщение, но сега обяви, че всъщност ще остане в клуба.

Тони Кроос започва работа в Реал Мадрид

Самият той обяви това в интервю за германското издание "KICKER". Кроос заяви, че ще започне работа в академията на Реал Мадрид след края на Евро 2024.

Още: 5 легенди с КРАЙ на Европейското първенство по футбол: 3 икони на Реал, "скрит герой" и вратар, покорил света (ГАЛЕРИЯ) 

Тони Кроос остава в Реал Мадрид

"Наясно съм, че ми предстои да изиграя последните си мачове, но не ме облива студена пот заради това. Обратното броене започна и аз искам да посрещна тези последния мачове за Германия по същия начин, по който го направих и с Реал. А именно - постигайки най-големия възможен успех.

Бъдещето ми? То основно е свързано със семейството. Ще продължа подкаста, който правим заедно за брат ми Феликс. Ще работя и в академията на Реал Мадрид. От септември започва формата Icon League. Ясно е обаче, че няма да се впусна в 18 нови проекта и да бъда толкова зает, колкото бях и като активен футболист", каза Кроос.

Германецът сложи край на кариерата си с цели шест спечелени трофея в Шампионска лига. 5 с Реал Мадрид (2016, 2017, 2018, 2022 и 2023) и един с Байерн Мюнхен (2013).

В Барселона ще са бесни: Лионел Меси изрече немислимото по адрес на Реал Мадрид

Титуляр в Реал Мадрид, но резерва във Франция иска повече минути от Дидие Дешан

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички