Трансферите по оста Реал Мадрид - Челси не спират: Подготвят се две сделки - единият играч потегля към "Бернабеу", а другият към "Стамфорд Бридж"


Трансферите по оста Реал Мадрид - Челси не спират: Подготвят се две сделки - единият играч потегля към "Бернабеу", а другият към "Стамфорд Бридж"
Снимка: GettyImages

7596 0

Трансферните сделки през последните години между Реал Мадрид и Челси не стихват. Това лято изглежда, че няма да е изключение. Според информации, от двата клуба ще си разменят по един играч – Андрий Лунин и Кепа Арисабалага.

Андрий Лунин

Лунин иска титулярното място

През последния сезон украйнският страж записа огромен брой мачове и се доказа като класен вратар за Реал Мадрид, но неговата по-важна роля дойде от факта, че Тибо Куртоа изпусна почти цялата кампания. На финала в Шампионска лига обаче завърналия се белгиец отново застана под рамките, което е ясна индикация кой ще е титуляр през следващия сезон.

Андрий Лунин

Още: Любопитно: Реал Мадрид обмислял да вземе съотборник на Кристиано Роналдо - ще рискува със стратегия

Лунин често заявява своята амбиция да е сред стартиращите и поради това се смята, че това лято той ще премине в друг отбор. Интерес към него не липсва, а според испанските медии Челси е клубът, който е най-близо до неговия подпис. Сделката не би трябвало и да излезе прекалено скъпо на лондончани, защото украинецът навлиза в последната година от своя договор.

Кепа отворен към нов престой в Реал

Според „Marca” на „Сантиаго Бернабеу“ ще потърсят отново услугите на Кепа Арисабалага, ако Лунин наистина бъде продаден.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Кепа Арисабалага

Испанският вратар прекара последната година в отбора на Анчелоти, но в края на кампанията той се превърна и в трети вратар. Въпреки периферната роля, която имаше, за него се смята, че е съгласен отново да се завърне там и да бъде резерва на Тибо Куртоа.

Кепа, също като Лунин, има още една оставаща година в договора си с Челси и поради това тези два трансфера изглеждат лесни за осъществяване.

Още: Реал Мадрид удостоява бразилеца Ендрик с голяма чест: Ще го представи "кралски" като Килиан Мбапе

Поредната суперзвезда, готова да се изкуши от Реал Мадрид - Белингам ще е ключов фактор

Майката на Мбапе за ПСЖ: Килиан винаги им е казвал, че ще отиде в Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички