Триото Мбапе-Белингам-Винисиус се развихри за инфарктна победа на Реал Мадрид в мач №300 на Анчелоти (ВИДЕО)


Триото Мбапе-Белингам-Винисиус се развихри за инфарктна победа на Реал Мадрид в мач №300 на Анчелоти (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1447 0

Испанският шампион Реал Мадрид трябваше да трепери до самия край, за да победи с 3:2 тима на Алавес в мач от седмия кръг на Ла Лига на своя "Сантяго Бернабеу". Мадридчани водеха с 3:0 до 85-ата минута и бяха изненадани от гостите с два гола в самия край, но до сензацията така и не се стигна.

Развой на Реал Мадрид - Алавес

Не беше изминала и минута, когато Реал Мадрид излезе напред в резултата. Винисиус проби отляво и пусна пас в наказателното поле, където Лукас Васкес се беше включил и с точен удар се разписа за 1:0.

Килиан Мбапе успя стигна до попадение, като това стана факт в 40-ата минута. След ефектна размяна на подавания с Джуд Белингам французинът нахлу в наказателното поле и хладнокръвно покачи на 2:0.

 

Третият гол пък падна още в третата минута след почивката. Тогава Родриго получи топката и тръгна напред. След като никой не го спря, той пробяга няколко метра и прониза вратаря за 3:0.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Мачът се доиграваше, когато изведнъж Алавес се събуди в 85-ата минута, когато Карлос Бенавидес отбеляза за 3:1. Това не беше всичко от Алавес, защото след още две минути Кике Гарсия съкрати преднината на Реал до само едно попадение.

С победата в мач №300 на Карло Анчелоти Реал се доближава само на точка от лидера Барселона. "Белият балет" има 17 на втората позиция, докато каталунците са с 18 на своята сметка, но с мач по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички