В пъти повече в ПСЖ, но най-много в Реал Мадрид: Разкриха заплатата на Килиан Мбапе


В пъти повече в ПСЖ, но най-много в Реал Мадрид: Разкриха заплатата на Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

7937 0

Килиан Мбапе официално бе обявен като новата звезда на Реал Мадрид. Французинът подписа договор с мадридчани до края на сезон 2028/29, а след Евро 2024 ще бъде представен пред феновете на тима на "Сантяго Бернабеу", който се очаква да бъде препълнен.

Само няколко часа след обявяването на звездния нападател - бе потвърдено колко всъщност ще печели той като играч на "лос бланкос".

ОГРОМНА разлика в ПСЖ и Реал Мадрид

Още: Килиан Мбапе за Реал Мадрид: Много съм щастлив и горд да се присъединя към тима на мечтите си

Авторитетното издание "Sky Sports" информира, че Килиан Мбапе ще печели 15 милиона евро годишно на "Бернабеу". Освен това, още с подписването на контракта в Реал Мадрид - французинът е спечелил 100 милиона евро. Това се дължи на факта, че от испанския гранд не платиха и цент за неговите услуги, тъй като той акостира като свободен агент.

Ясна е заплатата на Мбапе

С тези 15 милиона, които ще получава, Мбапе автоматично се превръща в най-скъпоплатения футболист на мадридчани, следван от звезди като Дейвид Алаба – 12,5 млн. евро, следван от Винисиус (12 млн. евро), Лука Модрич (11,5 млн. евро) и Джуд Белингам (11 млн. евро).

Интересното обаче е, че като играч на ПСЖ заплатата на Мбапе е стигала до 70 милиона евро с бонусите, информира испанското издание "AS".

Още: Ясно е с кой номер ще играе Килиан Мбапе в Реал Мадрид: Повтаря "схема" на Кристиано Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички