Вратарят на Барселона с призив - повече работа на индивидуално ниво, коментира и раздялата с Шави


Вратарят на Барселона с призив - повече работа на индивидуално ниво, коментира и раздялата с Шави
Снимка: Getty Images

1200 0

Титулярният вратар на Барселона - Марк-Андре тер Стеген, изрази мнение, че той и колегите му трябва да положат много повече труд на индивидуално ниво, ако искат да бъдат конкурентоспособни през следващия сезон 2024/25.

Каталунците финишираха кампанията на второ място в Ла Лига с актив от 85 точки - на десет зад шампиона Реал Мадрид. От друга страна, те отпаднаха още на 1/4-финалите за Купата на Краля, както и на 1/4-финалите в Шампионска лига.

Думите на Тер Стеген

Марк-Андре тер Стеген

"Сега не е най-добрият момент да говорим за бъдещето, но е факт, че разполагаме с много добри играчи. Просто трябва да работим много повече на индивидуално ниво, за да можем да се конкурираме с останалите отбори през следващия сезон", заяви Тер Стеген след победата с 2:1 срещу Севиля.

Относно раздялата с Шави 32-годишният германец каза следното:

"Той ни даде много. Работеше усилено всеки ден, за да успеем. От лична гледна точка, Шави ми е приятел от доста години насам и сега няма да ми е лесно да се разделя с него".

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави след последния си мач начело на Барселона: Исках да остана, всяка моя дума предизвикваше земетресение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички