Ал Хилал обърна и разби Ал Насър, Роналдо остана без Суперкупата


Ал Хилал обърна и разби Ал Насър, Роналдо остана без Суперкупата
Снимка: Getty Images

3050 0

Кристиано Роналдо и Ал Насър понесоха тежък удар през новия сезон, като не само не успяха да спечелят Суперкупата на Саудитска Арабия, но и бяха разгромени от големия съперник Ал Хилал.

Градският опонент на Ал Насър ги разби с 4:1 с голове на Милинкович-Савич, Малком и два на Александър Митрович. Единственото попадение за Ал Насър реализира Кристиано Роналдо за 1:0, но другият гранд от столицата стигна до убедителен обрат.

Митрович допринесе с 2 гола за успеха на Ал Хилал

Още: Тайните за успеха на Кристиано Роналдо: Нов сезон, същата цел

Ал Насър поведе минута преди края на първата част. Абдулрахман Гариб намери Кристиано Роналдо в наказателното поле и той с прецизен удар намери долния десен ъгъл на съперниковата врата.

Десет минути след подновяването на играта Ал Хилал изравни - Александър Митрович подаде на Сергей Милинкович-Савич в пеналтерията и той с удар от воле вкара топката под напречната греда - 1:1.

В 64-ата минута Aл Хилал стигна до пълен обрат в двубоя - Рубен Невеш "качи" топката на главата на Александър Митрович и той отблизо не допусна грешка - 1:2.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Пет минути по-късно символичните гости съвсем шокираха Роналдо и компания, повеждайки с 3:1 след ново попадение на сърбина. Този път асистенцията беше на Малком. В 73' Ал Насър бе поставен на колене с четвърти гол, този път дело на Малком, който се възползва по най-добрия начин от груба грешка на Бенто - 1:4!

Още: ВИДЕО: Кристиано Роналдо продължава да се самонадъхва на глас, но много неуспешно

Витор Роке от Барселона отхвърли оферта на силно желаещ го клуб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички