Арсенал обърна Андерлехт в края на мача


Арсенал обърна Андерлехт в края на мача
Снимка: Getty Images/Guliver

2558 0

Арсенал постигна драматична победа с 2:1 като гост над Андерлехт в мач от група D на Шампионската лига.

В 71-ата минута футболистите на домакините организираха бърза контраатака, топката бе центрирана в наказателното поле и тя попадна на главата на Анди Наджар, който откри резултата.

В самия край на срещата англичаните направиха пълен обрат. В 89-ата минута „артилеристите” направиха продължителна атака, топката бе центрирана към Кийрън Гибс, който с изстрел от въздуха изравни. Около 60 секунди по-късно Алексис Санчес центрира, защитник на домакините изчисти лошо топката, която попадна в Лукаш Подолски и нападателят с точен изстрел донесе победата на англичаните.

В другия мач от групата Борусия (Д) разби с 4:0 Галатасарай в Истанбул. Още в 6-ата минута Пиер-Емерик Абумаянг откри резултата, след като се възползва от отлично центриране отляво на Марко Ройс и прати топката във вратата на домакините. В 18-ата минута Абумаянг отново се разписа, като този път получи центриране отдясно на Лукаш Пишчек. По-късно Ройс вкара страхотен гол след изстрел от 35 метра. В 83-ата минута Илкай Гюндоган изведе Рамос в наказателно поле и резултатът стана 4:0.

Германците са лидери в групата с актив от 9 точки, следвани от Арсенал (6 т.), Андерлехт (1 т.) и Галатасарай (1 т.)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички