Бивш вратар на Манчестър Юнайтед се сби с фенове на дербито Бока Хуниорс - Ривър Плейт(ВИДЕО)


Бивш вратар на Манчестър Юнайтед се сби с фенове на дербито Бока Хуниорс - Ривър Плейт(ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

448 0

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед - Серхио Ромеро, стана обект на внимание след инцидент, който се случи на трибуните след края на Суперкласикото между Ривър Плейт и Бока Хуниорс. След последния съдийски сигнал, Ромеро се озова в центъра на напрежение, когато се качи на трибуните на стадиона, което доведе до ескалация на ситуацията.

Още: Дори Пепе трепери: Хондурасец шокира с най-грубото нарушение в историята (ВИДЕО)

Ексцесии след последния съдийски сигнал

Мачът приключи с минимална победа за Ривър Плейт с 1:0, благодарение на гол на Мануел Лансини в 20-ата минута. Бока Хуниорс имаше шанс за изравняване, но голът на Милтън Хименес в добавеното време беше отменен поради игра с ръка.

След последния съдийски сигнал, ситуацията на трибуните се напрегна, когато разочарованият Серхио Ромеро се отправи към тунела. Феновете започнаха да крещят и хвърлят предмети, което предизвика реакция от страна на Ромеро. Вратарят се върна към трибуните и влезе в саморазправа с някои от привържениците. Въпреки опитите на други фенове да успокоят обстановката, ситуацията излезе извън контрол, като играчи и персонал бяха принудени да се намесят, за да предотвратят по-сериозни инциденти.

В крайна сметка конфликтът беше овладян, но не без последици. Ситуацията подчерта каква енергия и страсти предизвиква Суперкласико.

 

Мишел Платини даде най-абсурдното и налудничаво предложение за футбола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички