Бунт в Англия преди Европейското първенство - виновник е Джак Грийлиш


Бунт в Англия преди Европейското първенство - виновник е Джак Грийлиш
Снимка: Getty Images

8841 0

Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт реши да не разчита на няколко звездни играчи на предстоящото Европейско първенство в Германия, а един от "зачеркнатите" бе и Джак Грийлиш.

Бунт в Англия заради Грийлиш

Един от най-добрите футболисти на шампиона Манчестър Сити, който по незнайни причини е излишен за Саутгейт. Недоволни от решението на специалиста са не само феновете, но и самите английски представители, които са объркани защо Грийлиш е отстранен. Британският "Телеграф" съобщава, че някои от играчите били толкова шокирани, че помолили треньора да обясни решението си пред всички в отбора.

Хърватската красавица Ивана Кнол ще бъде и на Европейското първенство, ще е почти гола (ГАЛЕРИЯ)

Грийлиш беше "шокиран и много разстроен" от решението на Саутгейт, но не е повишил тон, когато му е било съобщено. Той е очаквал да бъде сигурен участник в Германия.

28-годишният футболист до момента е изиграл 36 мача за Англия и е отбелязал два гола. Той записа само 36 мача за Сити миналата година поради контузия и регистрира три гола и три асистенции, което не е близо до нивото от предишния сезон, когато спечели требъл с "гражданите".

Специалния се произнесе: Фаворитите на Жозе Моуриньо за Европейското първенство са ясни

Един път в историята на европейски първенства и никога повече: Когато братя бяха един срещу друг (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички