Дейвид Бекъм с нова цел в Интер Маями, опитва да привлече Рафаел Варан


Дейвид Бекъм с нова цел в Интер Маями, опитва да привлече Рафаел Варан
Снимка: Getty Images

2027 0

Собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм си е харесал следващото голямо попълнение за своя клуб. Това е бившият играч на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Рафаел Варан. Бранителят напусна "Олд Трафорд" това лято след 3-годишен престой.

Бекъм иска да вземе Рафаел Варан това лято

Той си тръгна в края на договора си и сега е свободен агент, който търси следващия си клуб. Според "The ​​Mirror", отборът на Бекъм от МЛС се интересува да го превърне в най-новата си голяма придобивка.

Още: Светкавична реакция: Челси заменя Тиаго Силва с 31-годишен световен шампион

Той ще се присъедини към легендите на Барселона Лионел Меси, Луис Суарес и Жорди Алба, като Серхио Рамос и Серхи Роберто също са свързвани с трансфер в клуба от Флорида. Трансферният прозорец на МЛС няма да бъде отворедн преди 18 юли, но Варан може да се присъедини сега, тъй като не е свързан с нито един клуб.

По време на 10-годишния си престой в Реал Мадрид френският централен защитник спечели три титли от Ла Лига, четири Шампионски лиги, една Купа на Краля, три Суперкупи на Испания, три Суперкупи на УЕФА и четири Световни клубни първенства. Варан, който също спечели Световната купа с Франция през 2018 г., замина за Манчестър Юнайтед през 2021 г. и спечели Купата на Карабао и Купата на ФА в Англия.

Официално: Рафаел Варан се обърна към феновете на Манчестър Юнайтед с голяма новина

Рафаел Варан ще отсъства още няколко седмици

Звезда на Юнайтед: Навредих на организма си с играта с глава, съветвам сина си да не играе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички